Onze Massages

Ervaar Ultieme Ontspanning met Onze Massage Behandeling

Bij Sawan Nana Spa in Leiden nodigen wij u uit om te genieten van onze professionele massage behandelingen. Onze massages zijn ontworpen om ontspanning te bieden, stress te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Een Massage op Maat

Elke massage bij Sawan Nana Spa wordt afgestemd op uw individuele behoeften. Of u nu behoefte heeft aan een diepe weefselmassage om gespannen spieren te verlichten, een zachte ontspanningsmassage zoekt, of specifieke klachten wilt aanpakken, onze ervaren therapeuten zorgen voor de perfecte behandeling.

traditioneel thaise massage leiden

Boek vandaag nog een afspraak!

Sawan Nana Spa Leiden

Traditionele Thaise Massage

Thaise Massage is één van de oudste geneesmethoden, waarbij de geest en het lichaam weer in balans worden gebracht. Het is een stevige massage waarbij het spierweefsel gekneed en gestrekt wordt voor een betere doorbloeding en meer energie. De drukpunten in het lichaam worden gemasseerd waardoor u zich algeheel beter voelt.  

60 minuten € 75

90 minuten  € 112

120 minuten € 145

Sawan Nana Spa Leiden

Traditionele Thaise Olie Massage

Bij een Traditionele Thaise Olie Massage wordt gebruik gemaakt van een heerlijke natuurlijke Thaise massage olie, die zorgt voor ontspanning en stress verminderd. Het is een stevig massage waarbij het spierweefsel gekneed en gestrekt wordt voor een betere doorbloeding en meer energie.

60 minuten  € 75

90 minuten  € 112  

120 minuten € 145

Sawan Nana Spa Leiden

Deep Tissue Massage

Een Deep Tissue Massage is een massage waarbij het spierweefsel stevig onder handen genomen wordt. Na de massage zullen de spieren beter doorbloed zijn en zult u meer energie ervaren.

60 minuten € 79

90 minuten € 118

120 minuten € 155

Sawan Nana Spa Leiden

Duo Deep Tissue Massage

Een Duo Massage is een Deep Tissue massage die u samen met uw partner, vriend of kennis in dezelfde ruimte beleefd. Na de massage zullen de spieren beter doorbloed zijn en zult u meer energie ervaren.

60 minuten € 155

90 minuten € 230

120 minuten € 310

Sawan Nana Spa Leiden

Thaise Kruiden Massage

Een Thaise Kruiden Massage  is een authentieke Thaise massage, waarbij wordt gemasseerd met een kruiden stempel en gebruik gemaakt wordt van Thaise kruiden en stoom. De stempel wordt op de spieren gedrukt voor een betere doorbloeding waardoor de stijfheid verminderd en zowel het lichaam als de zintuigen worden gestimuleerd.

90 minuten € 125

120 minuten € 160

Sawan Nana Spa Leiden

Duo Massage

Een Duo Massage is een traditioneel Thaise massage of een aromatische massage die u samen met uw partner, vriend of kennis in dezelfde ruimte beleefd. Na de massage zullen de spieren beter doorbloed zijn en zult u meer energie ervaren. Een aanrader!

60 minuten € 150

90 minuten € 224

120 minuten € 285

Sawan Nana Spa Leiden

Sport Massage

Een sport massage is een stevige massage die zorgt voor een betere doorbloeding van het spierweefsel, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.  Het herstel van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd en kun je blessures voorkomen door overbelasting van je spieren.

60 minuten  € 79

90 minuten  € 118

120 minuten € 155

Sawan Nana Spa Leiden

Aromatherapie Massage

Bij een Aromatherapie Massage wordt er gewerkt met etherische oliën, die worden gewonnen uit natuurlijke bestanddelen van planten zoals, zaden, wortels, bloemen en andere delen. Het aroma van de olie stimuleert de hersenen en helpt om stress te verminderen.

60 minuten € 75

90 minuten  € 112

120 minuten € 145

Sawan Nana Spa Leiden

Rug- nek en schoudermassage

Voor mensen die veel op kantoor werken en vaak te maken hebben met het zogenaamde  ‘office syndrome’ is deze massage een heerlijke, snelle behandeling. De massage zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en botten, pezen en weefsel flexibel blijven.

30 minuten € 40

60 minuten € 75

Sawan Nana Spa Leiden

Voet Massage (Voetreflexologie)

Voet Massage of Voetreflexologie is Een voetbehandeling waarbij middels specifieke drukpunten op de voet de organen worden gestimuleerd. Dit  reflexology het genezingsproces van organen zeer positief beïnvloeden. 

30 minuten € 40

60 minuten € 70

Sawan Nana Spa Leiden

Zwangerschaps Massage

Een Zwangerschapsmassage brengt moeder en kind tot rust en stimuleert een gezonde geboorte zonder stress. Belangrijk, want een gezonde moeder is vaak een gezond kind. We zorgen ervoor dat u fijn op de massage tafel ligt en helemaal tot rust komt. Een zwangerschapsmassage is ook een geweldig cadeau om te geven aan een vriendin die u het beste gunt.

60 minuten € 75

90 minuten € 112

hot stone massage Sawan Nana Spa leiden

Hot Stone Massage

Een Hot Stone massage is een ware sensatie voor het lichaam, waarbij geest, ziel en lichaam tot één worden gebracht. Er wordt gebruik gemaakt van voorverwarmde stenen, die een golf van warmte uitstralen in de spieren. De massage heeft een helende werking en zorgt voor een diepe ontspanning.

90 minuten € 125

120 minuten € 160

Spa Behandelingen

Spa Pakketten

Voordelen van Onze Massage Behandelingen:

  • Vermindering van stress en angstgevoelens
  • Verlichting van spierpijn en stijfheid
  • Verbetering van de bloedcirculatie en het immuunsysteem
  • Bevordering van een diepere en meer ontspannende slaap
  • Verbetering van flexibiliteit en bewegingsbereik

Een Ervaring van Pure Ontspanning

Onze spa biedt een rustige en serene omgeving waar u volledig kunt ontspannen. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u volledig kunt genieten van de therapeutische voordelen van uw massage.

Sawan Nana Spa Leiden
Sawan Nana Spa Leiden

Boek Uw Massage Vandaag Nog

Of u nu op zoek bent naar een moment van ontspanning, verlichting van pijnlijke spieren, of gewoon een pauze nodig heeft van de hectiek van het dagelijks leven, onze massage behandelingen bieden uitkomst. Neem contact met ons op bij Sawan Nana Spa om uw massage te boeken en ervaar zelf de revitaliserende kracht van een professionele massage.

 

Annuleringsbeleid

U kunt uw afspraak tot 24 uur voor aanvang van de massage nog wijzigen. Wanneer u uw afspraak verzet, dan is dit kosteloos. Bij het annuleren van uw reservering krijgt u uw aanbetaling terug, min transactie kosten a 1,50 euro per persoon. Wanneer u uw afspraak tussen 24 uur en 6 uur voor aanvang van de massage verplaatst, dan brengen wij 5 euro in rekening per behandeling.

Bij een annulering krijgt u uw aanbetaling niet terug. Wanneer u uw  massage tussen 24 uur en 6 uur voor aanvang verzet, kunt u uw massage daarna niet meer annuleren.

Binnen 6 uur voor aanvang van uw massage is het niet meer mogelijk uw reservering te wijzigen. Ook in dat geval krijgt u uw aanbetaling niet terug.

Bovenstaande beleid is altijd van toepassing, ongeacht de reden van het niet kunnen halen van de afspraak.

Indien u voldoet aan bovenstaande eisen, dan kunt u uw afspraak het makkelijkste wijzigen door te reageren op de bevestigingse-mail welke u heeft ontvangen na het plaatsen van uw reservering.

Voor uw eigen bestwil en dat van onze masseuses kan het zijn dat wij u weigeren te masseren, bijvoorbeeld wanneer wij vermoeden dat u ziek, dronken, of niet hygiënisch bent. In dat geval blijft u het volledige bedrag aan ons verschuldigd.

Aansprakelijkheid

Sawan Nana Spa is uiterst zorgvuldig bij het uitvoeren van de massages. Sawan Nana Spa kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen die voortkomen uit het behandelen van de cliënt. Kortom, uw behandeling is op eigen risico.

Sawan Nana Spa

Vrijheidslaan 65
2321 JR Leiden
Tel. 06 1995 8556

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

10:00 – 21:00 uur

KVK: 75551748
IBAN: NL47INGB0006378282