Spa Behandelingen

Ontspan in Luxe bij Sawan Nana Spa

Bij Sawan Nana Spa in Leiden, bieden we een verscheidenheid aan spa-behandelingen aan die zijn ontworpen om te ontspannen, te verjongen en te vernieuwen. Onze behandelingen combineren de beste elementen van traditionele en moderne technieken, en zorgen voor een unieke ervaring die zowel het lichaam als de geest ten goede komt.

Verjongende Gezichtsbehandeling

Onze verjongende gezichtsbehandeling is ontworpen om uw huid te voeden en te revitaliseren. Met behulp van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, reinigen, exfoliëren en hydrateren we uw huid, waardoor deze een gezonde, stralende gloed krijgt.

Sawan Nana Spa Leiden

Boek vandaag nog een afspraak!

Sawan Nana Spa Leiden

Facial Face Nature

Onze spa biedt een serene en ontspannen omgeving waar u kunt genieten van uw gezichtsbehandeling. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en kunt ontspannen terwijl wij voor uw huid zorgen. Elke huid is uniek, daarom passen we onze gezichtsbehandelingen aan op basis van uw persoonlijke huidconditie en voorkeuren. Of u nu een droge, vette, gevoelige of rijpere huid heeft, onze behandelingen zijn ontworpen om de beste resultaten te leveren.

60 minuten  € 79

Sawan Nana Spa Leiden

Body Scrub Nature

Onze body scrub behandeling begint met een diepe reiniging van de huid. We gebruiken een hoogwaardige scrub die zachtjes dode huidcellen verwijdert, de huidtextuur verbetert en de huid laat stralen. Deze exfoliatie is essentieel voor een gezonde huid en bereidt uw lichaam voor op verdere verzorging. Deze behandeling is niet alleen goed voor uw huid, maar biedt ook een moment van pure ontspanning. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en even een pauze te nemen van het drukke dagelijkse leven.

60 minuten  € 79

Sawan Nana Spa Leiden

Voet scrub & Voet spa

Wij bieden een luxueuze voet scrub en voet spa behandeling, speciaal ontworpen om uw voeten te verwennen en te verjongen. Deze behandeling is perfect voor iedereen die zijn voeten de zorg en aandacht wil geven die ze verdienen, Een Compleet Verwenmoment voor Uw Voeten. Deze behandeling is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook essentieel voor de algemene verzorging van uw voeten. Het is ideaal voor mensen die veel staan of lopen, of voor wie gewoon even lekker wil ontspannen.

30 minuten  € 35

sauna Sawan Nana Spa leiden

Sauna single

Onze sauna biedt een traditionele warmte-ervaring die is ontworpen om te ontspannen. De warmte van de sauna  zorgt ervoor dat je endorfine aanmaakt een geluksstofje. Net als wanneer je een warm bad neemt. Bovendien: na een aantal saunarondes geef je je immuunsysteem een boost. De warmte van de sauna zorgt voor een verhoogd aantal witte bloedcellen en zorgt voor een betere doorbloeding. Dat heeft een positief effect op het herstel van je spieren minder spierpijn. 

30 minuten € 50

Jacuzzi Sawan Nana Spa leiden

Signature Jacuzzi

In dit pakket bieden we je een Aromatische jacuzzi sessie aan in een heerlijk revitaliserend melkbad. Een melkbad werkt verzachtend en vocht vasthoudend voor je huid. Melkzuur in de melk zorgt voor een zachte peeling van je huid waardoor de dode huidcellen verwijdert worden en je een frisse huid krijgt. Dit is een zeer zachte peeling dus je hoeft niet bang te zijn dat je huid geïrriteerd raakt.

30 minuten € 89

Sawan Nana Spa Leiden

Romantisch Duo

Tijd voor wat ‘quality time’ samen!  Een Romantische Duo Spa Massage is een massage waarbij u samen in een ruimte gemasseerd wordt. Zo kun je gezellig samen met uw partner in romantische sfeer tegelijkertijd gemasseerd worden.

( Foot spa 10 min + Aromatische massage 60 min + Jacuzzi 30 min)

100 minuten € 260

Onze Massages

Spa Pakketten

Ontdek de Ontspannende Wereld van Onze Sauna

Bij Sawan Nana Spa in Leiden nodigen wij u uit om de rustgevende warmte van onze luxe spa sauna te ervaren. Een bezoek aan onze sauna is de perfecte manier om te ontspannen, te detoxen en uw welzijn te verbeteren.

De Helende Kracht van Warmte

Onze sauna biedt een traditionele warmte-ervaring die is ontworpen om te ontspannen en te verjongen. De droge hitte in de sauna stimuleert de doorbloeding, helpt bij het ontgiften van het lichaam en kan spierpijn verlichten. Het is een tijdloze methode om zowel fysieke als mentale spanningen te verminderen.

sauna Sawan Nana Spa leiden

Combineer met Andere behandelingen

Voor de ultieme ontspanningservaring raden we aan om uw saunabezoek te combineren met een van onze andere behandelingen. Een massage na de sauna kan bijvoorbeeld helpen om de ontspanning te verdiepen en de voordelen van beide behandelingen te versterken.

Een Warm Welkom Wacht op U

Bezoek Sawan Nana Spa in Leiden en laat de stress van het dagelijks leven achter u in de warmte van onze spa sauna. Reserveer vandaag nog uw sessie en ervaar zelf de ontspannende en gezondheidsbevorderende effecten van onze luxe sauna.

Sawan Nana Spa Leiden
Jacuzzi Sawan Nana Spa leiden

Geniet van Luxe en Ontspanning in Onze Spa Jacuzzi

Onze ruime jacuzzi biedt een warm, rustgevend toevluchtsoord, ideaal voor diepe ontspanning. De combinatie van warm water en masserende waterstralen biedt een therapeutische ervaring die spanningen in spieren en gewrichten verlicht.

De Ultieme Ontspanning en Luxe Ervaring

Onze spa jacuzzi is geschikt voor individuen of paren. Het is de perfecte manier om te ontspannen na een drukke dag of om een speciale gelegenheid te vieren. Wij zorgen ervoor dat uw jacuzzi-ervaring volledig aan uw wensen voldoet.

Sawan Nana Spa Leiden

Combineer met Andere Spa-behandelingen

Voor de ultieme verwendag raden we aan om uw jacuzzisessie te combineren met een van onze andere spa-behandelingen, zoals een massage, sauna of gezichtsbehandeling. Deze combinatie verhoogt het ontspanningseffect en versterkt de voordelen voor uw gezondheid.

Reserveer Uw Jacuzzi-ervaring

Bezoek Sawan Nana Spa in Leiden en gun uzelf het plezier van ontspanning in onze luxe spa jacuzzi. Boek vandaag nog uw sessie en ervaar zelf de rustgevende en revitaliserende effecten.

Boek Vandaag uw Ultieme Spa Ervaring

Onze behandelingen zijn erop gericht om u een onvergetelijke spa-ervaring te bieden. Boek vandaag nog uw behandeling bij Sawan Nana Spa in Leiden en stap in een wereld van pure ontspanning en vernieuwing.

Sawan Nana Spa

Vrijheidslaan 65
2321 JR Leiden
Tel. 06 1995 8556

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

10:00 – 21:00 uur

KVK: 75551748
IBAN: NL47INGB0006378282